International Horseshoe Crab Day: 1000 unge limulus frigivet af Era Biology for at hjælpe med at genoprette limulus-ressourcer.

I 2019 blev det fjerde internationale symposium om videnskab og beskyttelse af Limulus amebocytlysat afholdt i Guangxi.Konferencen fastslog, at den 20. junithhvert år var "International Horseshoe Crab Day".Som en af ​​de få "fossile" arter på jorden har "tachypleus amebocyte lysate" tiltrukket sig mere og mere offentlig opmærksomhed.

Den 20. junith, Tianjin Era Biology Technology Co., Ltd og dets helejede datterselskab Beihai Sinlon Biotech Co., Ltd afholdt aktivitet for videnskabelig uddannelse og frigivelse af unge Limulus amebocytlysat på den internationale hesteskokrabbedag i 2022 på Marine Science Museum i Xinglong Park og Xiaoguansha i Guangxi Beihai Binhai National Wetland Park.

微信图片_20220629162104

Elevrepræsentanterne fra den 18. grundskole i Haicheng-distriktet, Beihai by besøgte Sinlon Biotechs uddannelsesbase for popularisering af havvidenskab.Det har populariseret den rige viden om marine organismer i Beibu-bugten for teenagere, især evolutionen, økologiske og fysiologiske egenskaber, truede arters status, beskyttelseslove og -regler og Limulus' store bidrag til menneskers sundhed i Kina.

图片3
d54bb139500c64f746ded99f8e213fa
图片
图片

Beihai Sinlon Biotech Co., Ltd. har altid været forpligtet til beskyttelse, spredning og frigivelse af tachypleus amebocytlysat i Kina.Sinlon Biotech har bygget en storstilet kunstig avlsbase af kinesisk hesteskokrabbe i parken, og har også udført forskning og udforskning af kunstig avlsteknologi med videnskabelige forskningsinstitutter som Shanghai Ocean University og Beibu Gulf University.Forbedret succesraten for kunstig inkubation;Samtidig bruges kombinationen af ​​kunstig kulturværksted og simuleret naturlig kulturdam til at dyrke ungt tachypleus amebocytlysat til 6-8 års alderen.På dette stadium er overlevelsesraten for ungt tachypleus amebocytlysat, der frigives i naturlige farvande, væsentligt forbedret.

图片7

Samme dag blev 1000 unge tachypleus-amebocytlysat, som havde været dyrket i 1,5-2 år, frigivet.De var i alderen 6-8 år.Ifølge statistikker har Beihai Sinlon Biotech Co., Ltd. organiseret i alt 16 udgivelser i de seneste tre år.Dette er af stor betydning for at genoprette populationen af ​​tachypleus amebocytlysat i Kina og forbedre den marine økologiske struktur.

billede 12
图片9
图片8
微信图片_20220630100252

Indlægstid: 29-jun-2022